Terschellingcursus 2020 voor Praktijkmanagers

In het najaar van 2019 hebben we voor het eerst een cursus voor praktijkmanagers georganiseerd op Terschelling. Het werd een groot succes.

Dit voorjaar biedt de CTgroep deze cursus voor praktijkmanagers in de huisartsenpraktijk, op veler verzoek, dan ook opnieuw aan.
In steeds meer huispraktijken is een praktijkmanager werkzaam. De gezondheidszorg in Nederland is volop in beweging. De huisartspraktijk worden steeds complexer. Denk hierbij aan ketenzorg, substitutie en multidisciplinaire samenwerkingen. Het management van de praktijk groeit de huisarts boven het hoofd en gaat dan vaak ten koste van de directe patiëntenzorg. Steeds vaker is een stevige praktijkmanager de oplossing die wordt gekozen om de praktijk (weer) op orde te brengen en verder te professionaliseren.
Deze functie is volop in ontwikkeling. Er komen allerlei uitdaging op de praktijkmanager af op het gebied van o.a. personeelsbeleid, leidinggeven, ICT/automatisering, financiën, zorgvernieuwing en accreditatie.
Er is al heel veel nascholing voor de artsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Maar niet voor praktijkmanagers. Daarom hebben wij een driedaagse nascholing georganiseerd voor praktijkmanagers.

Wil je je verder ontwikkelen als praktijkmanager, wil je leren van collega’s en wil je meer plezier in je werk? Geef je dan op!
Voor meer informatie en opgave: kijk op de Eerstelijnsacademie.nl