Persmoment Huisartsenproject Coevorden-Dalen

 

CT.groep doet de projectleiding van het innovatieve project ‘Huisartsen-
samenwerkingsverband (HAS) Coevorden-Dalen. Dit project wordt mede gesubsidieerd door de Provincie Drenthe en de zorgverzekeraars.
Vrijdag 11 december 2015 vond er op initiatief van de provincie een persmoment plaats in de huisartsenpraktijk in Dalen.Namens de huisartsen gaven de heren Jan-Willem Ek en Theo van Vlokhoven een toelichting, namens de provincie sprak gedeputeerde Henk Jumelet en namens gemeente Coevorden wethouder Joop Brink. De aanwezige journalisten stelden daarop goede vragen, waarop ook een prima antwoord werd gegeven.  Voordat de persconferentie begon was er een feestelijk moment met het aansnijden van een grote taart met daarop een bekende tekst. Na afloop werd een groepsfoto gemaakt voor de media.Lees hier meer over deze opdracht ‘huisartsen op weg naar een multidisciplinair centrum’.

Persmoment huisartsenproject Coevorden-Dalen