Willemijn Kemp

Willemijn Kemp heeft een brede interesse en is nieuwsgierig van aard. Dit blijkt al uit haar eerste opleidingskeuze: Religie en Levensbeschouwing aan de VU. Ze heeft in een later stadium de Post Graduate Opleiding Management Consultancy aan de VU met goed gevolg afgerond.

Door haar kennis en ervaring op het gebied van verschillende disciplines, sectoren en invalshoeken heeft ze een diverse basis en is ze breed inzetbaar. Ze is communicatief sterk, levert op strategisch niveau een stevige, positief kritische bijdrage en vindt het geen probleem om met haar voeten in de klei te staan. Ze houdt van het zoeken en vinden van de best fit solutions voor verandervraagstukken. Hierbij verliest zij de menselijke kant niet uit het oog.

Aandachtsgebieden

Naast jarenlange ervaring in de zorg, heeft zij zich vanuit haar eigen bedrijf in duurzaamheid en sociaal ondernemen gespecialiseerd. Sinds enkele jaren legt zij zich meer toe op:
– Leiderschap(ontwikkeling)
– Strategie
– (Organisatie)cultuur
– Duurzame organisatievernieuwing

Over Willemijn

Ik wil echt van toegevoegde waarde zijn voor project en proces. Hierdoor ben ik al meerdere malen een motor of drager geweest van verandertrajecten binnen organisaties en bij maatschappelijke projecten.

In mijn vrije tijd coach ik het voetbalteam van mijn dochter, houd ik van wandelen in de natuur, lezen en gezelligheid.

Contact met Willemijn

telefoon     06 43 09 27 73

mail            willemijn.kemp@ctgroep.nl

linkedin