Waarom lopen sommige processen stroef in een organisatie en waarom lopen andere processen juist soepel en zonder problemen? Deze vraag laat mij nooit los en is de drijfveer achter mijn handelen. Een juiste analyse, samen met opdrachtgever en betrokkenen, is de basis voor een duurzame oplossing. Daarbij wordt vanuit verschillende aspecten, gezamenlijk, naar de organisatie en de mensen die daarin werken gekeken.
Standaardoplossingen bestaan niet. Elke organisatie verdient zijn eigen aanpak, zodat oplossingen ook op termijn blijven werken.

Aandachtsgebieden:

– Projectmanagement
– Interimmanagement
– Verandermanagement
– Strategische ontwikkeling
– Training/scholing

Over Peter

Vanuit huis uit ben ik fysio- en manueeltherapeut en al meer dan 30 jaar werkzaam in de zorg in allerlei leidinggevende en projectmatige functies. Daarnaast ben ik als trainer /docent (ISBW, Schouten&Nelissen) jarenlang betrokken geweest bij diverse managementopleidingen. Mijn kracht ligt in het analyseren van processen, weten wat mensen drijft, vertaling naar strategie en het implementeren en borgen van veranderingen.

Nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft in hun handelen is de drijfveer in mijn werk. Het samen analyseren, zoeken naar oplossingen voor taaie vraagstukken en ervoor zorgen dat het (blijft) werken is het mooiste wat er is.

Contact met Peter

telefoonnummer  06 65 78 94 55

mail   peter.dijkstra@ctgroep.nl

linkedin