Kees Veenstra

Ik ben een allrounder die in verschillende branches aan verschillende opdrachten werkt. Mijn aanpak kenmerkt zich door telkens naadloos aan te sluiten bij de specifieke situatie en met oprechte aandacht voor de mensen die het aangaat. Ik laat mensen altijd net iets anders naar hun omgeving kijken dan ze gewend zijn, waardoor er opeens nieuwe mogelijkheden ontstaan om zaken te verbeteren en om tot ontwikkeling te komen. Samen()werken is voor mij in alles wat ik doe cruciaal.

Sinds 2009 ben ik fulltime mijn passie achterna gegaan en heb ik me volledig aangesloten bij de CT Groep als zelfstandig organisatieadviseur, trainer en coach. Daarvoor was ik al 10 jaar parttime als zodanig werkzaam, naast een directiefunctie binnen de Rabobank.Vanaf 2011 ben ik directeur en venoot.

Aandachtsgebieden

– teamontwikkeling
– projectmanagement
– visie en strategieontwikkeling en -implementatie;
– strategisch verandermanagement;
– procesmanagement
– professionaliseren bedrijfsvoering

Over Kees

Mijn passie is een wezenlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van anderen. Op verschillende manieren speel ik graag een ondersteunende rol voor hen die het beste uit zichzelf en/of hun team(s) willen halen. Waar ik veel energie van krijg is organiseren: samen met anderen iets op- of uitbouwen, leidend tot concrete resultaten. Wat we samen doen moet aantoonbaar bijdragen aan vooraf gestelde ambities en doelen. Daarbij moet het bij voorkeur niet te gemakkelijk zijn om het resultaat te halen. Ik houd van uitdagingen. Aan de andere kant vind ik het ook belangrijk om zaken niet onnodig ingewikkeld te maken. Verbindingen leggen en werken vanuit samenhang is mijn kracht. In mijn betrokken en resultaatgerichte aanpak sta ik voor het creëren van een prettige leer- en werkomgeving waarin humor en hard werken (doen!) niet mogen ontbreken.

“WETEN WIJ DAT, HOUDEN WIJ DAAR REKENING MEE”

Contact met Kees

telefoon                 06 55 10 13

mail                        kees.veenstra@ctgroep.nl

linkedin